Ξεκίνησε η τριήμερη συνάντηση στην Κομοτηνή των Προέδρων των ΔΗΠΕΘΕ της Εγνατίας Οδού (Ιωαννίνων, Κοζάνης, Βέροιας, Σερρών, Καβάλας, Κομοτηνής), στο πλαίσιο των σχεδιασμών τους για συνεργασίες και αναβάθμιση του πολιτιστικού προϊόντος μέσα από το «Δίκτυο ΔΗΠΕΘΕ Εγνατίας».

Χθες Παρασκευή 16/6 πραγματοποιήθηκε το καλωσόρισμα της οικοδέσποινας, κ. Σοφίας Μενεσελίδου, και η πρώτη σύσκεψη εργασίας.

«Υποδεχόμαστε με χαρά ανθρώπους της αυτοδιοίκησης, συναδέλφους, και συνάμα ανθρώπους που υπηρετούν το περιφερειακό θέατρο μέσα από πολλές και μεγάλες δυσκολίες όπως και το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής. Η συνεργασία μας είμαι βέβαιη ότι μπορεί να αποτελέσει το θεμέλιο συνεργειών προς την επιζητούμενη κατεύθυνση, αυτή δηλαδή της παροχής ποιοτικών προϊόντων επί σκηνής», δήλωσε σχετικά η κ. Μενεσελίδου.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου έχει ως εξής:

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

10:00 Επίσκεψη στο κεντρικό κτήριο του ΔΗΠΕΘΕ. Ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της Κομοτηνής.

12:00 Συνάντηση με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη.

12:30 Συνέντευξη Τύπου.

19:30 Εκδήλωση στην Παπαδριέλλειο Δημοτική Πινακοθήκη (Μέγαρο Στάλιου) με τίτλο: «Πίσω από το λευκό πανί: ιστορίες κινηματογράφου».

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

11:00 Επίσκεψη στο Εκκλησιαστικό Μουσείο Κομοτηνής (Ιμαρέτ) και στο Δημοτικό Μουσείο Αστικού Πολιτισμού (Σκουτέρη-Δίντζογλου).