Ο Δήμος Κομοτηνής φροντίζοντας για την πρόληψη των επιπτώσεων από την εμφάνιση υψηλών θερμοκρασιών λόγω καύσωνα, και συμβάλλοντας στη συνολική προσπάθεια για την οργάνωση και διάθεση δροσερών και κλιματιζόμενων χώρων για το κοινό:

1) ορίζει υπεύθυνη για τον συντονισμό και τις απαιτούμενες δράσεις για την προστασία του κοινού από τις υψηλές θερμοκρασίες κατά το διάστημα από Παρασκευή 4-8-2017 μέχρι και Πέμπτη 10-8-2017, την Προϊσταμένη του Α΄ ΚΑΠΗ Δήμου Κομοτηνής κ. Παπανικολάου Αναστασία (6974988106), με αναπληρώτρια την υπάλληλο του Κέντρου  Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής κ. Μαρία Μερέτη (6946796063).

2) Καθορίζει χώρο φιλοξενίας του κοινού για την αποφυγή των επιπτώσεων από τον καύσωνα, την κλιματιζόμενη αίθουσα του Α΄ ΚΑΠΗ, που βρίσκεται στην περιοχή της Δημοτικής Αγοράς επί της οδού Φιλίππου 2-4.

3) Εφιστά την προσοχή στο κοινό και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες (με αναπνευστικές, καρδιαγγειακές παθήσεις), προς αποφυγή δυσάρεστων για την υγεία τους επιπτώσεων, να προσέρχονται κατά το ανωτέρω διάστημα στον συγκεκριμένο χώρο όπου θα βρουν ένα δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον.