Διέπραξε 8 κλοπές σε 24 μέρες από καταστήματα, επιχειρήσεις και γραφεία

Ενώπιον της δικαιοσύνης θα βρεθεί ένας 29χρονος σεσημασμένος κλέφτης, ο οποίος σε διάστημα 24 ημερών, από τις 29 Νοεμβρίου έως και χθες, διέπραξε συνολικά 8 κλοπές από καταστήματα, επιχειρήσεις και γραφεία στην Κομοτηνή.

Μοιραία για τον 29χρονο αποδείχτηκε η απόφασή του να κλέψει το μεσημέρι της Παρασκευής, από κατάστημα της πόλης, ένα κινητό τηλέφωνο. Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν άμεσα, ενώ κατέσχεσαν και παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη του το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο.

Από την έρευνα που ακολούθησε της σύλληψης, προέκυψε ότι ο 29χρονος, στο διάστημα από τις 29 Νοεμβρίου κι έπειτα, είχε διαπράξει άλλες 7 παρόμοιες κλοπές από ισάριθμα καταστήματα, επιχειρήσεις και γραφεία. Η λεία που απέσπασε από τις ανωτέρω κλοπές, ήταν 5 κινητά τηλέφωνα, ένα πορτοφόλι και μία μπλούζα. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν δύο από τα αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, το πορτοφόλι και η μπλούζα, τα οποία παραδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος δεν ήταν άγνωστος στις αστυνομικές αρχές, καθότι κατά το παρελθόν τις έχει απασχολήσει για παρόμοια αδικήματα.

Με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.