– Με πολυτελή αυτοκίνητα προωθούσαν έξι ομοεθνείς τους· ο ένας πήδηξε από γέφυρα για να αποφύγει τη σύλληψη και τραυματίστηκε.

Δύο Πακιστανοί, 21 και 31 ετών, οι οποίοι μετέφεραν έξι ομοεθνείς τους μη νόμιμους μετανάστες, συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή της Κομοτηνής, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ 2Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 31χρονο να μεταφέρει παράνομα τους μετανάστες με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, και τον 21χρονο να οδηγεί έτερο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, λειτουργώντας ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να ακινητοποιήσουν τα δύο οχήματα και να τους συλλάβουν, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, αυτοί δεν συμμορφώθηκαν, ανέπτυξαν ταχύτητα και ακολουθήθηκαν από τους αστυνομικούς. Στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, ο 31χρονος εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας από γέφυρα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να συλληφθεί. Ο 21χρονος συνεργός του επίσης σταμάτησε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, ωστόσο συνελήφθη άμεσα και αυτός παρά την αντίσταση που πρόβαλλε.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, όπου και νοσηλεύεται, ενώ κατασχέθηκαν τα δύο οχήματα, το χρηματικό ποσό των 780 ευρώ, και τρία κινητά τηλέφωνα.