Η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής έχει ήδη ξεκινήσει. Από την Παρασκευή 15 έως την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στη σκηνή του Θερινού ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής θα εμφανιστούν δημοφιλείς στο πανελλήνιο καλλιτέχνες, όπως οι Χρήστος Δάντης, Ραλλία Χρηστίδου και Κώστας Μπίγαλης, καθώς και τοπικά μουσικά σχήματα, όπως οι 3Gens, Mice The Swing Band, Sentinel και Κοινότητα Νέων.

Το Inkomotini.gr προσφέρει στους αναγνώστες του τη δυνατότητα να διεκδικήσουν 3 μονές προσκλήσεις – 2 για τη συναυλία των Χρήστου Δάντη και Ραλλίας Χρηστίδου, στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ, και 1 για τη συναυλία των Κώστα Μπίγαλη και 3Gens, που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν παρά να δηλώσουν με σχόλιο, στην ανάρτηση του παρόντος διαγωνισμού στη σελίδα μας στο facebook (ΕΔΩ), ποια συναυλία ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δωρεάν, για να συμμετέχουν στην κλήρωση για την ανάδειξη των τριών τυχερών που θα κερδίσουν τις αντίστοιχες προσκλήσεις. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται ως τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 9 μ.μ.

Καλή τύχη!!!