«Συμμετέχουμε όλοι στο Περιφερειακό Συλλαλητήριο την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 ενάντια στο ασφαλιστικό που μας αφανίζει. Η δυναμική παρουσία μας κρίνεται απαραίτητη. Πρέπει αν είμαστε όλοι παρόντες. Προσυγκέντρωση όλων των δικηγόρων στις 10:30 μπροστά στο δικαστικό μέγαρο».

Με αυτό το μήνυμα ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης καλεί τα μέλη του στο αυριανό Πανπεριφερειακό Συλλαλητήριο ΑΜ-Θ στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής στις 11 π.μ. ενάντια στο προωθούμενο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό.

Μετά το πέρας του συλλαλητηρίου και οι δικηγόροι θα κατευθυνθούν στο 5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Κομοτηνής-Ξάνθης, στο μπλόκο δηλαδή των αγροτών.

«Συμμετέχουμε μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο, ενωμένοι με τους υπόλοιπους επιστημονικούς φορείς, τους εργαζόμενους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες. Δίνουμε έναν δίκαιο αγώνα για τη ζωή μας και το αύριο των παιδιών μας. Η διαμαρτυρία μας αφορά πλέον όλους τους συμπολίτες μας», τονίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Γιώργος Κυμπαρίδης.