Το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ο Διοικητής της 29ης Ταξιαρχίας Πεζικού, Ταξίαρχος Γεώργιος Χατζηγεωργίου. Ο Ταξίαρχος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Σωτηριάδη και την αναπληρώτρια Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Παραρτήματος, κ. Ομούρ Χασάν.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ Στρατού και Παραρτήματος που έχει αναπτυχθεί, καθώς η 29η Ταξιαρχία Πεζικού προμηθεύει δωρεάν με ψωμί το Παράρτημα, καλύπτοντας πλήρως τις ημερήσιες ανάγκες σίτισης των περιθαλπομένων, ενώ έχει προγραμματιστεί  και οδοντιατρικός έλεγχος των περιθαλπομένων από εξειδικευμένο στρατιωτικό προσωπικό.

“Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ταξίαρχο για την προσφορά και την ευαισθησία του. Θεωρούμε τη στήριξη του Στρατού πρωταρχικής σημασίας στο  έργο της φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία”, δήλωσε ο κ. Σωτηριάδης.

Ο Ταξίαρχος συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό του ιδρύματος, και δεσμεύτηκε οτι η 29η Ταξιαρχία Πεζικού θα συνεχίσει να είναι σταθερός αρωγός τους.