Όπως κάθε χρόνο έτσι και τα φετινά Χριστούγεννα, οι άγγελοι της Κομοτηνής διοργάνωσαν τη δική τους, ξεχωριστή όπως πάντα, γιορτή.

Τα παιδιά (διότι περί παιδιών πρόκειται, άσχετα αν η ηλικία τους κυμαίνεται από 28 έως 52 ετών), του Συλλόγου Μέριμνας Ατόμων με νοητική υστέρηση, “Άγιοι Θεόδωροι”, υπό την καθοδήγηση των αξιέπαινων εκπαιδευτικών τους ετοίμασαν και παρουσίασαν μια ιδιαίτερη εορταστική παράσταση, με σκετς, χορό, τραγούδι και κάλαντα, εξυμνώντας την Ανθρωπιά, και τη Χαρά που ο καθένας μπορεί να προσφέρει και να παίρνει, με απλά αλλά αληθινά πράγματα. Ο δε μπουφές τους γλυκός σαν το χαμόγελό τους και τις ευχές τους, και τα δημιουργήματα του μπαζάρ τους φτιαγμένα με όχι ακριβά υλικά αλλά με ανεκτίμητης αξίας αγάπη.

Χαρούμενη και συγκινημένη η πρόεδρος του συλλόγου κ. Νατάσσα Λιβεριάδου, ευχαρίστησε όλους όσους βρίσκονται κοντά στα παιδιά και στον σύλλογο, καθώς και τους φοιτητές του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης του ΔΠΘ που εκπληρώνουν την πρακτική τους άσκηση με ζήλο και διάθεση προσφοράς, και εξέφρασε την ελπίδα, οτι καλώς εχόντων των πραγμάτων η επόμενη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στη δική του Στέγη που ανεγείρεται σταδιακά με την οικονομική συμβολή των απλών πολιτών.