Από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, και ειδικότερα από τη Διεύθυνση Ακαδημαϊκών Θεμάτων, εκδόθηκε ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητείται συγγνώμη από τους φοιτητές της Κομοτηνής για την ταλαιπωρία που υπέστησαν την περασμένη Τρίτη κατά τις μετακινήσεις τους με τα λεωφορεία που τους μεταφέρουν στην Πανεπιστημιούπολη.

Η ανακοίνωση αναφέρεται στις καθυστερήσεις που καταγράφηκαν στα πρωινά δρομολόγια της συγκεκριμένης ημέρας, εξαιτίας των εντατικών ελέγχων που διεξήγαγε η Τροχαία, κατόπιν αιτήματος των Αστικών ΚΤΕΛ Κομοτηνής, προκειμένου να διαπιστωθεί αν επέβαιναν υπεράριθμοι φοιτητές στα λεωφορεία.

Ταυτόχρονα η διοίκηση του Πανεπιστημίου διαμηνύει ότι για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε δεν φέρει καμία ευθύνη, και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο συμβάν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ακαδημαϊκών Θεμάτων αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητές φοιτήτριες, Αγαπητοί φοιτητές. Σας ευχόμαστε ολόψυχα μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά, και σας ενημερώνουμε σχετικά με τη μεταφορά σας από και προς τους χώρους εκπαίδευσης, σίτισης και στέγασης, τα κάτωθι:

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, είναι το μόνο Πανεπιστήμιο που εξακολουθεί να προσφέρει δωρεάν μεταφορά στους φοιτητές του.

Σας ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπεστήκατε κάποιοι από σας όσον αφορά τη μετακίνησή σας την Τρίτη 30-10-2018 λόγω προβλήματος που δημιουργήθηκε κατά τις πρωινές ώρες και για το οποίο το Πανεπιστήμιο δεν φέρει καμία ευθύνη.

Η Διοίκηση του Πανεπιστημίου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην επαναληφθεί παρόμοιο συμβάν.

Προσπαθούμε καθημερινά για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστεί».