Πρωτοβουλία με στόχο να ζωντανέψει τις ευχές των παιδιών που έχουν ανάγκη
Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί την πρωτοβουλία «Ευχοστολίδια» και προσκαλεί το κοινό στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις για να ζωντανέψει τις ευχές των παιδιών που έχουν ανάγκη.
Τα φετινά «Ευχοστολίδια» εγκαινιάστηκαν στις 12 Δεκεμβρίου, με μια εορταστική εκδήλωση που παρουσίασε η Ελένη Μενεγάκη, η οποία παρακίνησε τους παρευρισκόμενους να εκπληρώσουν τις ευχές των παιδιών ώστε και φέτος τα Χριστούγεννα να είναι μαγικά.
Επίσης, η ομάδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Παναθηναϊκού καθώς και οι ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ βρέθηκαν στις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις των «Ευχοστολιδιών» και πραγματοποίησαν παιδικές ευχές, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και προσφοράς.
Οι Εκθέσεις των Ευχοστολιδιών μας περιμένουν, έως τις 31 Δεκεμβρίου, στα The Mall Athens, Athens Metro Mall, Smart Park και Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιλεγμένα πρακτορεία ανά την Ελλάδα. Στην Κομοτηνή θα βρείτε τα «Ευχοστολίδια» στο Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλης, στον πεζόδρομο της οδού Μ.Μ. Βασιλείου.