Αίσια κατάληξη είχε η περιπέτεια του αδέσποτου σκυλιού που εντοπίστηκε βάναυσα κακοποιημένο την Πέμπτη 30 Αυγούστου στην οδό 14ης Μαΐου μπροστά από το 3ο Γυμνάσιο Κομοτηνής. Το άτυχο ζώο έφερε σοβαρό έγκαυμα στο κεφάλι αλλά και δύο τρύπες από καρφιά στη σπονδυλική του στήλη…

Ύστερα από τη δημοσιοποίηση του περιστατικού και την έκκληση που απηύθυναν μέσω του διαδικτύου οι «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS», συγκεντρώθηκε αξιόλογο χρηματικό ποσό, ικανό να αντιμετωπίσει τις άμεσες ανάγκες περίθαλψης του κακοποιημένου ζώου. Χάρη στην ανταπόκριση αυτή το σκυλάκι κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, είναι σε φιλοξενία και βρίσκεται σε εξέλιξη η θεραπεία του.

Ωστόσο, για την ομάδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS», αποτελεί ζητούμενο ο εντοπισμός του δράστη της κακοποίησης, η σύλληψή του και η παραδειγματική του τιμωρία.

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού η ομάδα προχώρησε στην επικήρυξη του δράστη, προσφέροντας ως αμοιβή το ποσό των 200 ευρώ σε όποιον δώσει σχετικές πληροφορίες. Με σχετική ανάρτηση στο facebook, καλεί όσους διαθέτουν στοιχεία να επικοινωνήσουν με τη σελίδα «Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής SOS».