Λειψή η είσπραξη στο ταμείο, εξαιτίας του υψηλού φόρου κερδών.

Μία εβδομάδα άντεξε μακριά από το ταμείο του Πρακτορείου ΟΠΑΠ Χονδρόπουλος ο τυχερός που στην κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ της Κυριακής 30 Οκτωβρίου, είδε τα πρώτα 5 τυχερά νούμερα να επαληθεύονται στο δελτίο που είχε παίξει με μόλις 3 ευρώ.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK

Δυστυχώς όμως δεν είχε καταφέρει να προβλέψει σωστά και τον «μαγικό» αριθμό Τζόκερ ο οποίος θα τον έχριζε εκατομμυριούχο με το αστρονομικό ποσό των 8 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι στην κλήρωση της 30ης Οκτωβρίου η κληρωτίδα είχε βγάλει ως αριθμό Τζόκερ το 10, ενώ στη νικήτρια στήλη του τυχερού δελτίου που παίχτηκε στην Κομοτηνή, είχε επιλεγεί το 4.

Ο κάτοχος του δελτίου, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Κομοτηνής και νεαρός σε ηλικία, παρότι έχασε την ευκαιρία να αλλάξει μια για πάντα τη ζωή του, κατάφερε ωστόσο να «φουσκώσει» τον τραπεζικό του λογαριασμό με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Πόσο;

Πάνω από 91.000 ευρώ, ανακοινώθηκε αρχικά ότι θα εισέπρατταν οι κάτοχοι των 6 τυχερών δελτίων που πέτυχαν 5 σωστές προβλέψεις στην επίμαχη κλήρωση του παιχνιδιού. Στη διαδρομή όμως προς το ταμείο, το ανωτέρω ποσό περιορίστηκε στις 73.129,80 ευρώ, εξαιτίας της φορολόγησης σε ποσοστό 20% που επιβλήθηκε επί του μεικτού κέρδους του δελτίου.

Όπως και να ‘χει, εμείς να ευχηθούμε σε καλή μεριά και καλοφάγωτα τα κέρδη στον συμπολίτη μας και να είναι πάντοτε τυχερός στη ζωή του!