– Από τη Φιλοζωική και ευαισθητοποιημένους πολίτες.

«Κρύες μέρες… Μην ξεχνάτε τα ζωάκια μας που με τέτοιες θερμοκρασίες υποφέρουν! Ο αέρας είναι παγωμένος! Υπάρχουν κουταβάκια και άρρωστα ζώα που δύσκολα θα ανταπεξέλθουν… Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσαμε!»

ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΗ έκκληση της Φιλοζωικής Κομοτηνής μπροστά στην επιτακτική ανάγκη λόγω των καιρικών συνθηκών, για προσφορά υλικών με σκοπό την καλύτερη δυνατή προστασία των αδέσποτων που φιλοξενεί στα δύο καταφύγιά της καθώς και όσων που φροντίζει στους δρόμους αλλά και εκείνων του δημοτικού κυνοκομείου, τυγχάνει μεγάλης και θερμής ανταπόκρισης ευαισθητοποιημένων πολιτών.

Μέσα σε δύο μόνο 24ωρα έχουν συγκεντρωθεί ικανοποιητικές ποσότητες ειδών απαραίτητων για την επιβίωση των χιλίων και πλέον τετράποδων που έχουν βρει στοργή και αγάπη στην αγκαλιά των μελών και των φίλων της Φιλοζωικής.

Κουβέρτες και άχυρα, φάρμακα και βιταμίνες, σπιτάκια, τροφές, θερμαντικές συσκευές κ.ά., διατίθενται από πολίτες, στηρίζοντας την προσπάθεια.   

Φ 11«Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους έχουν συμμετοχή σε όλη αυτήν την προετοιμασία που κάναμε ώστε τα ζωάκια μας να προστατευτούνε όσο περισσότερο γίνεται από τις δύσκολες καιρικές συνθήκες», γράφει στη σελίδα της Φιλοζωικής στο facebook, ο άνθρωπος που έχει μετατρέψει την καθημερινότητά του τα τελευταία χρόνια σε αποστολή διάσωσης και περίθαλψης των αδέσποτων της ευρύτερης περιοχής, κ. Παναγιώτης Γκουδουσίδης.

Στον Παναγιώτη, στους συνεργάτες του στη Φιλοζωική, αλλά και σε όσους συνδράμουν τις προσπάθειές τους, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Πάντως, επειδή οι ανάγκες ποτέ δεν σταματούν, όποιος επιθυμεί να στηρίξει τη Φιλοζωική, ειδικά την τρέχουσα περίοδο του χειμώνα που οι συνθήκες δυσκολεύουν κατακόρυφα, μπορεί να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 6944620973 ή να επισκεφθεί τον σύνδεσμο https://www.facebook.com/straykomotini.gr/

PHOTOSTORY