20140620_185219[1]Έκθεση τοπικών προϊόντων πολιτιστικών συλλόγων και παραγωγών της περιοχής, ανοιχτή συναυλία τοπικού μουσικού σχήματος και ενεργοποίηση εθελοντών για τη δημιουργία μητρώου και δράσεων ευπρεπισμού και αισθητικής παρέμβασης στο Δήμο, οργανώνει την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Κομοτηνής σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Κ. Καραθεοδωρή.

Οι δράσεις ” Ζωή στην πόλη”  υλοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ» που εντάσσεται στο Ε.Π. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013», άξονας προτεραιότητας 9 «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ».

Οι εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν στο άλσος της Αγίας Παρασκευής και στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρύσανθου από τις 18:00 το απόγευμα. Αναλυτικά:

18:00- 20:00 Έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων στο Άλσος Αγίας Παρασκευής. Συμμετέχουν πολιτιστικοί σύλλογοι και παραγωγοί της περιοχής και το Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας Ροδόπης

20:30: Ανοιχτή συναυλία στην πλατεία Αρχιεπισκόπου Χρύσανθου με pop, jazz, rock και blues μελωδίες από το τοπικό μουσικό σχήμα  «Semi-Acoustic»

Παράλληλη εκδήλωση στο Άλσος Αγίας Παρασκευής
18:00 – 20:00
Ενεργοποίηση εθελοντών με τη συμμετοχή εθελοντικών οργανώσεων για τη δημιουργία μητρώου του Δήμου και την υλοποίηση δράσης ευπρεπισμού και αισθητικής παρέμβασης

Συνεργαζόμενος φορέας της δράσης είναι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής.