– Συλλήψεις για μαστροπεία και παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».

Ένας 45χρονος ημεδαπός και ένας 30χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, συνελήφθησαν στην Κομοτηνή από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφάλειας, κατηγορούμενοι για μαστροπεία.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχεδιάστηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας οι προαναφερθέντες συνελήφθησαν σε διαμέρισμα της Κομοτηνής, καθώς εντοπίστηκαν να προάγουν στην πορνεία, έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο αλλοδαπές υπηκόους Βουλγαρίας. Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, μετέβη στο διαμέρισμα και παρέδωσε στον 45χρονο, παρουσία του 30χρονου, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά σε δωμάτιο του σπιτιού με μία από τις αλλοδαπές.

Στην κατοχή του 45χρονου ο οποίος έχει απασχολήσει και κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα, βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό και τρία κινητά τηλέφωνα, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί εκδιδόμενων με αμοιβή προσώπων».