Συνελήφθη ο ένας από τους δύο δράστες, ενώ εξιχνιάστηκε και μία κλοπή από σπίτι

Ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, εξιχνιάστηκαν 5 κλοπές από καταστήματα και οικία, που διαπράχθηκαν τη Δευτέρα και την Τρίτη, 6 και 7 Νοεμβρίου, στην πόλη της Κομοτηνής.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 39 και 27 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και κλοπή κατά περίπτωση, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης συνελήφθη ο 39χρονος δράστης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε, οι δράστες ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν 4 καταστήματα στην Κομοτηνή, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους συνολικά δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Επιπλέον, προέκυψε ότι τη Δευτέρα το απόγευμα, ο 27χρονος, εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία του με 44χρονο ημεδαπό, μετέβη στο σπίτι του, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.