Πέντε κλοπές πορτοφολιών στην Κομοτηνή, που διαπράχθηκαν την 16, 17 και 24-2-2018, εξιχνίασαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Για την υπόθεση συνελήφθη στην Κομοτηνή από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, μια 21χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, προχθές το πρωί, στον χώρο διεξαγωγής της εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς, η δράστιδα, εκμεταλλευόμενη τον συνωστισμό, αφαίρεσε από δύο ημεδαπές δύο πορτοφόλια τα οποία περιείχαν διάφορα προσωπικά έγγραφα και χρηματικά ποσά, πλην όμως η πράξη της έγινε αντιληπτή και στη συνέχεια συνελήφθη από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ακολούθως, από την έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας, προέκυψε ότι την 16 και 17-2-2018, σε κατάστημα της πόλης και στη λαϊκή αγορά, η 21χρονη χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, αφαίρεσε από την κατοχή τριών γυναικών τα πορτοφόλια τους, που περιείχαν έγγραφα και χρήματα.

Στην κατοχή της δράστιδας βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 35 ευρώ, το οποίο και κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.