Πριν από λίγες ημέρες, οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Κομοτηνής ξεκίνησαν, με εργασίες συντήρησης και καθαρισμού, μία προσπάθεια «αναμόρφωσης» του πάρκου της Αγίας Παρασκευής.

Κομοτηνή: Βανδαλισμοί στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής!Τα πρώτα δείγματα της δουλειάς τους ήταν ενθαρρυντικά. Οι παρεμβάσεις μάλιστα προβλέπεται να συνεχιστούν και τις πρώτες μέρες του Μαΐου, προκειμένου η εικόνα του πάρκου να έχει βελτιωθεί ριζικά.

Δυστυχώς, όμως, η έλλειψη συνείδησης κάποιων συμπολιτών μας αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο σε ό,τι καλό επιχειρείται να γίνει. Ενώ λοιπόν βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης, που περιλαμβάνουν και τα σιντριβάνια του πάρκου, άγνωστοι προχώρησαν σε καταστροφές, υποχρεώνοντας το προσωπικό του Δήμου να επαναλάβει τις εργασίες και τη διοίκηση να προβεί σε καινούργια έξοδα.

Συγκεκριμένα, στη μία περίπτωση οι βάνδαλοι αφαίρεσαν από το μεγάλο σιντριβάνι τα εξαρτήματα που δημιουργούν τους χαρακτηριστικούς σχηματισμούς του νερού, ενώ στη δεύτερη περίπτωση έσπασαν από έτερο σιντριβάνι τη γυάλινη προστατευτική κατασκευή.

Τα παραπάνω προκάλεσαν αγανάκτηση στον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Καθαριότητας, κ. Γιάννη Μουρτίδη, ο οποίος, αναρτώντας στο facebook τις φωτογραφίες με τις καταστροφές, εξέφρασε τη λύπη του για τα φαινόμενα, αλλά και την αποφασιστικότητα της διοίκησης να συνεχίσει την προσπάθεια.

Πριν ακόμη ολοκληρωθουν οι εργασίες στο άλσος πάρκο Αγία Παρασκευής άρχισαν να τα καταστρέφουν. Λυπάμαι…. Συνεχίζουμε!!!!!

Δημοσιεύτηκε από ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΥΡΤΙΔΗΣ στις Κυριακή, 29 Απριλίου 2018