Επίλεκτη ομάδα από τα café της πόλης θα αναμετρηθεί με την Α.Ε. Κομοτηνής για φιλανθρωπικό σκοπό.

Έναν αγώνα που προμηνύεται συναρπαστικός από την αρχή μέχρι το τέλος του, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλοι του μπάσκετ αλλά και οι φίλοι του…καφέ, την προσεχή Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου, στο κλειστό Γυμναστήριο της Κομοτηνής.

Οι επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές της Α.Ε. Κομοτηνής πρόκειται να αναμετρηθούν με επίλεκτη ομάδα, αποτελούμενη από επαγγελματίες…του καφέ, της εστίασης και γενικότερα της διασκέδασης στην πόλη.

Μη βιαστείτε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα και να προδικάσετε το αποτέλεσμα του αγώνα. Μπορεί η Α.Ε.Κ. να «κατεβαίνει» ως φαβορί λόγω της δεδομένης τεχνικής της υπεροχής, αλλά οι «Coffee Alert» θα κάνουν τα πάντα για να σερβίρουν στους αντιπάλους τους τον…καφέ της παρηγοριάς!

Το σίγουρο είναι πως οι θεατές που θα βρεθούν στις κερκίδες του κλειστού Γυμναστηρίου, δεν πρόκειται να…αποκοιμηθούν λόγω του «φτωχού» θεάματος στο παρκέ. Κι αν παρ’ ελπίδα συμβεί κάτι τέτοιο, οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης έχουν τον τρόπο να τους ξυπνήσουν…χωρίς κατ’ ανάγκη να ιδρώσουν περισσότερο τις φανέλες τους!

Το σημαντικότερο στοιχείο της όλης πρωτοβουλίας είναι ότι ο συγκεκριμένος αγώνας δεν υπόσχεται μόνο θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και μια πολύτιμη βοήθεια προς τις οικογένειες της πόλης μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Ο χαρακτήρας του είναι φιλανθρωπικός και εντάσσεται στη δράση «Ο Αϊ Βασίλης άργησε μια μέρα», η οποία διοργανώνεται για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Κομοτηνή.

Έτσι, οι συμπολίτες μας που θα επιλέξουν να βρεθούν στο κλειστό Γυμναστήριο, τη Δευτέρα στις 4.30 μ.μ., καλούνται να έχουν μαζί τους τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν και θα διατεθούν στις άπορες και αδύναμες οικονομικά οικογένειες.

«Φέρτε μόνο λίγα τρόφιμα για τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη», τονίζουν στο μήνυμά τους οι διοργανωτές «και οι πρωταγωνιστές θα σας χαρίσουν όμορφα δώρα και ανεπανάληπτες στιγμές απόλαυσης και γέλιου!».

Οι επίλεκτοι από τα café (και όχι μόνο) της Κομοτηνής είναι οι εξής:

 1. Γρηγορόπουλος – Βαρόσι
 2. Τζενετίδης – Bakkal
 3. Καραγκιοζάκης – Bar is White
 4. Αϋφαντής – Μαρμελάδα
 5. Γιάτσος – Friends
 6. Ζιώγας – El Classico
 7. Πηλικίδης – Hobos
 8. Κανακίδης – Το Μασάλι
 9. Χατζόπουλος – Θκομ
 10. Κιτμερίδης – Λου.Κι.
 11. Στασιάδης – Ηχοδρόμιο
 12. Ευκαρπίδης – Da Luz
 13. Θυμηκιώτης – AVANT
 14. Μαυρίδης – Πάνθεον
 15. Κιλτσίκης – Άστρα
 16. Διγώνης – Φίλαθλος
 17. Κωστίδης – Villagio
 18. Αχιλλέας – Bel Air
 19. Περιβολοπούλου – Το καφέ της Πλάκας
 20. Γιαξής – Bicicletta
 21. Σπορίκης – Journey
 22. Βαφειάδης – Τα Αδέρφια
 23. Κατσούρης – Κατσούρης
 24. Ζωίδης – Σοκολάτα
 25. Γκουδουσίδης Π. – Scenario
 26. Γκουδουσίδης Σ. – Scenario
 27. Γεωργιάδης – Piccolo
 28. Φλέγκας – Lobby
 29. Χατζόπουλος – State
 30. Κωσταρέλης – Σβούρα
 31. Χατζηθεοδώρου – AWAY
 32. Μουσκοϊδης – Ragazzi
 33. Φουρουντζής – Coffee Lab
 34. Παπαδίνας – ΟΜΝΙΑ