Σοβαρό ατύχημα, με θύμα έναν νεαρό αναβάτη δικύκλου, σημειώθηκε γύρω στις 2.30 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην οδό Ν.Ζωίδη και συγκεκριμένα στον ποδηλατόδρομο, στο ύψος του fast food Snoopy.
Ο νεαρός φέρεται να είχε ανέβει στον ποδηλατόδρομο και, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, κινούταν με υπερβολική για το σημείο ταχύτητα. Το κακό δεν άργησε να συμβεί, καθώς το μηχανάκι που οδηγούσε προσέκρουσε σε ένα από τα δενδρύλλια που βρίσκονται μεταξύ της ποδηλατολωρίδας και του πεζοδρομίου, με συνέπεια να πέσει και να υποστεί ανοιχτό κάταγμα στο ένα του πόδι.
Διερχόμενοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, που παρέλαβε και μετέφερε τον νεαρό στο Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.