– Παρασκευή 17 Ιουνίου, στο θερινό δημοτικό θέατρο (πάρκο Περιφέρειας), στις 9 μ.μ., τιμή εισιτηρίου 10 € / προπώληση: βιβλιοχαρτοπωλείο «Δημοκρίτειο».

Ο Κώστας Μακεδόνας τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε ποιοτικές εμφανίσεις και πάντα επιτυχημένες. Έτσι και αυτό το καλοκαίρι επιλέγει μελωδικούς και κυρίως λαϊκούς δρόμους επιδιώκοντας να ενωθεί με τον κόσμο σε μια παρέα που τραγουδάει με την καρδιά και για το κέφι της.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣΟ αγαπημένος ερμηνευτής, αυτό το καλοκαίρι, έχοντας στις αποσκευές του τις πετυχημένες εμφανίσεις του χειμώνα παρέα με τους Άγαμους Θύτες, αλλά και τον πλατινένιο δίσκο του «Δεν σου ανήκω» με τις επιτυχίες «Χωρίς εσένα» και το ομότιτλο τραγούδι, έρχεται την Κομοτηνή στο πλαίσιο του τοπικού 3ου Φεστιβάλ Μπύρας & Μουσικής, υποσχόμενος μουσικές στιγμές που το κοινό θα θυμάται για καιρό…

Με τα τραγούδια της δισκογραφίας του που όλοι έχουν αγαπήσει, παρασέρνει το κοινό σε δυνατές μουσικές στιγμές που περιέχουν από το κλασικό πια «Ποδήλατο», τη «Λίζα», το «Μόνο μια φορά» και τα «Μαργαριτάρια», μέχρι τα λαϊκά του τραγούδια που μεταδίδουν το κέφι και την χαρά και που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Ποιος μπορεί άραγε εξάλλου να αντισταθεί σε τραγούδια όπως το «Στον Λευκό τον Πύργο», το «Έπεσε Έρωτας», ή τα κλασικά «Αχ αυτός ο άτιμος», «Ο πιο καλός ο μαθητής» και τόσα άλλα υπέροχα και αγαπημένα. Από το πρόγραμμα του Κώστα Μακεδόνα δεν λείπουν και τα τραγούδια-σταθμός της ελληνικής δισκογραφίας, των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Μαζί του στη σκηνή η Μαίρη Δούτση, μια αυθεντική λαϊκή ερμηνεύτρια που η πορεία της στον χώρο του καλού τραγουδιού αφήνει πολλές υποσχέσεις.