Τυχερός μέσα στην ατυχία του, ένας χαριτωμένος σκύλος, βρέθηκε παγιδευμένος και αποστεωμένος σε δεξαμενή με καμένα λάδια στο παλιό εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας “Δέλτα” της Κομοτηνής, στον κόμβο της Εγνατίας Οδού με τον κάθετο άξονα Νυμφαίας-Βουλγαρίας.

Το ταλαιπωρημένο τετράποδο εντόπισε ο Δημήτρης Καμπουρίδης, ο οποίος άκουσε το κλάμα του όντας σταματημένος στα φανάρια της διασταύρωσης και αναμένοντας να ανάψει το πράσινο. “Το κλάμα του στην πρωινή ησυχία ακουγόταν μέχρι τον δρόμο! Μετά από έρευνα που κάναμε τον εντοπίσαμε ευτυχώς όχι σε πολύ άσχημη σχετικά κατάσταση”, περιγράφει, και προσθέτει: “Η ανακούφισή του μόλις μας είδε ζωγραφίστηκε στο βλέμμα του! Δεν θέλω να πιστεύω οτι “τοποθετήθηκε” εκεί, αν και όλα είναι πιθανά… !”.

Ακολούθησε δίωρο καθάρισμα του σκυλάκου με τη συνδρομή δύο εθελοντριών από την ομάδα “Φίλοι Αδέσποτων Κομοτηνής – SOS”, και πλέον αναρρώνει σε φιλοξενία. Όπως υπολογίζει ο σωτήρας του μικρού ζώου, αυτό πρέπει να ήταν εγκλωβισμένο περισσότερο από μία εβδομάδα…