Τα πρώτα γενέθλια του καταστήματος αφορμή για ένα ξέφρενο πάρτυ

Το Coffee Lab Κομοτηνής, ο αγαπημένος προορισμός όσων έχουν πάθος με τον καλό καφέ, συμπλήρωσε έναν χρόνο λειτουργίας και το γιόρτασε με ένα ξέφρενο πάρτυ, που ξεκίνησε από το νωρίς απόγευμα του Σάββατου και τελείωσε μετά τα μεσάνυχτα.

Δεκάδες Κομοτηναίοι, άτομα κάθε ηλικίας, που έχουν εμπιστευτεί στο Coffee Lab την πιο απολαυστική καθημερινή τους συνήθεια, βρέθηκαν στον ζεστό και φιλόξενο χώρο του καταστήματος, στην Ορφέως 19, για να ευχηθούν μακροημέρευση στη διεύθυνση και στο προσωπικό και να διασκεδάσουν μαζί τους, σε μια εξόχως γιορτινή ατμόσφαιρα. Οι καφέδες και τα ροφήματα δεν άργησαν να δώσουν τη θέση τους στα σφηνάκια, τα υποβρύχια και τα ποτά, ενώ, υπό τις μουσικές επιλογές του DJ K.Soul, το κέφι εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Στην κορύφωση της βραδιάς, οι άνθρωποι του Coffee Lab έκοψαν την τούρτα των πρώτων γενεθλίων του μαγαζιού και με μια φωνή υποσχέθηκαν να συνεχίσουν το έργο τους με το ίδιο πάθος και την ίδια αφοσίωση.

Ανάμεσά τους ο  πρωτεργάτης της όλης προσπάθειας, Δημήτρης Φουρουντζής, εμφανώς χαρούμενος και δικαιωμένος από τη θέρμη με την οποία έχει αγκαλιαστεί από το κοινό της Κομοτηνής το φιλόδοξο εγχείρημά του να φέρει και να καθιερώσει μία νέα φιλοσοφία γύρω από τον καφέ.

Coffee Lab – Ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης

Τα Coffee Lab ξεκίνησαν από την Χαλκίδα το 2009, ως το πρώτο και αυθεντικό coffee shop 3ης γενιάς, προσφέροντας ροφήματα από ιδιαίτερες ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης (single origin). Τα βασικά χαρακτηριστικά του 3ου κύματος του καφέ αποτελούν τόσο η έμφαση στην προέλευση και στην ποιότητα της α’ ύλης, όσο και ο τρόπος προετοιμασίας και παρασκευής του ροφήματος. Ο έλεγχος της ποιότητας των κόκκων και η προσήλωση σε αυστηρές προδιαγραφές καθ’ όλη την αλυσίδα «Farmer – Cupper – Roaster – Barista – Customer» αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε ποικιλίας καφέ.