Για άλλη μια χρονιά το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συγκέντρωσε εθελοντικά διάφορα είδη (τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια), για την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκαν από αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας, στους φορείς και ιδρύματα, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους:

– Αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Πολυκοινωνικού Κέντρου του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

– Αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως.

– Αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην Τράπεζα Αγάπης του Ιερού Ναού Αγίων Θεοδώρων Ορεστιάδας.

– Αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, παρέδωσε βοήθεια σε είδη στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

– Αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης.

– Αντιπροσωπεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας παρέδωσε βοήθεια σε είδη στο Συσσίτιο της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Δράμας και στο Παράρτημα Προστασίας του Παιδιού Δράμας.

Εκπρόσωποι των παραπάνω φορέων και ιδρυμάτων, εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχήθηκαν στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας καλές γιορτές, καθώς επίσης καλό κουράγιο και δύναμη για την άσκηση των καθηκόντων τους.