– Τι ορίζει η απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας για τη χρήση των σχολικών αιθουσών ενόψει της διενέργειας των εκλογών της 25ης του μήνα.

Κλειστά θα παραμείνουν στις 23 και 26 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της χώρας, λόγω της διενέργειας των βουλευτικών εκλογών στις 25 του μηνός.

Συγκεκριμένα, για όσες σχολικές μονάδες έχουν οριστεί ως καταστήματα ψηφοφορίας, οι Διευθυντές τους καλούνται να παραδώσουν το πρωί της Παρασκευής 23 Ιανουαρίου τις σχολικές αίθουσες στις κατά τόπους δημοτικές αρχές, ώστε να γίνει έγκαιρα η διαμόρφωση των αιθουσών και των χώρων που θα χρησιμοποιηθούν για την εκλογική διαδικασία.

Ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.
Ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος.

Αυτό ορίζεται με απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Αλέξανδρος Δερμεντζόπουλος, και η οποία απεστάλη σε όλες τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Με την ίδια απόφαση, δε, ορίζεται, ότι οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων που τυχόν διαθέτουν τεχνικά μέσα διευκόλυνσης ατόμων με αναπηρίες (ράμπες κ.λπ.), να φροντίσουν ώστε να βρίσκονται στη διάθεσή τους για να εξασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβασή τους στις αίθουσες ψηφοφορίας