Ολοκληρώνεται απόψε το πλούσιο πρόγραμμα των θερινών εκδηλώσεων πολιτισμού με τίτλο “Καλοκαίρι με θέα τη θάλασσα” που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία για μία ακόμη χρονιά η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού (ΔΚΕΠΠΑ) του Δήμου Κομοτηνής.

Η αυλαία θα κλείσει με βραδιά ελαφρολαϊκού και έντεχνου τραγουδιού, με τη Μαρία Μουρατίδου, τον Γιάννη Κουλαουζίδη και τον Δημήτρη Μορφόπουλο, απόψε στις 9 μ.μ. στο λιμάνι Φαναρίου.

Η κ. Λιβεριάδου με τη Μαρία Μουρατίδου, τον Γιάννη Κουλαουζίδη και τον Δημήτρη Μορφόπουλο.

Το πρόγραμμα που “τρέχει” από τις 3 Ιουλίου, περιλάμβανε συνολικά είκοσι τέσσερις εκδηλώσεις, και παράλληλα δεκαπέντε δράσεις aqua aerobic.

“Ευχαριστούμε τον κόσμο που με τη συμμετοχή του και την προσέλευσή του ενίσχυσε και φέτος την καθιέρωση αυτού του θεσμού. Ευχαριστούμε από καρδιάς και τους συντοπίτες μας καλλιτέχνες που συνέπραξαν και αυτό το καλοκαίρι”, σημειώνει η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑ Κομοτηνής κ. Νατάσα Λιβεριάδου, και με δεδομένο το οτι τις εκδηλώσεις παρακολούθησαν περισσότεροι από 12.000 θεατές, υπογραμμίζει τη σημασία της διοργάνωσης ως “μια αναγκαιότητα για το ευρύ κοινό, για τους παραθεριστές και τους επισκέπτες της περιοχής”, αλλά και ως “μέσο ανάδειξης των παραθαλάσσιων περιοχών του Δήμου Κομοτηνής”.