ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ– ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.

Τον Προϋπολογισμό του Κράτους για το οικονομικό έτος 2015, που κατατέθηκε και φέτος σε ψηφιακή μορφή, παρέλαβε σήμερα από τον Υπουργό Οικονομικών κ. Γκίκα Χαρδούβελη, ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Η συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων θα αρχίσει στις 25 Νοεμβρίου, ενώ στις 3 Δεκεμβρίου θα εισαχθεί προς συζήτηση στην Ολομέλεια, και θα τεθεί σε ψηφοφορία τα μεσάνυχτα της 7ης Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή.

Ο Προϋπολογισμός συνοδεύεται από τον τόμο για τις φορολογικές δαπάνες του 2015, καθώς και τους προσαρτημένους προϋπολογισμούς ορισμένων ειδικών ταμείων λογαριασμών ανεξάρτητων αρχών του ίδιου οικονομικού έτους.

Ο Υπουργός Οικονομικών κατέθεσε επίσης τις εκθέσεις των γενικών διευθυντών δημοσιονομικών ελέγχων, φορολογίας και φορολογικών ελέγχων, είσπραξης δημοσίων εσόδων, τελωνείων και ειδικών φόρων κατανάλωσης, δημόσιας περιουσίας και εθνικών κληροδοτημάτων, του Υπουργείου Οικονομικών, καθώς και τις δηλώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 8 του νόμου 2362 του 1995.