Άφθονο κρασί και σουβλάκια για τους μεγάλους, και ένα μοναδικό μπαλταφάν για τους μικρούς, ετοιμάζει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού (ΔΚΕΠΠΑ) Κομοτηνής, ενόψει της αποκριάτικης περιόδου.

Πιο συγκεκριμένα:

Τσικνοπέμπτη 12/2, ώρα 5 μ.μ., Κεντρική πλατεία Κομοτηνής

Λαϊκό αποκριάτικο γλέντι με άφθονο κρασί και σουβλάκια, και με τη συμμετοχή του πολιτιστικού χορευτικού συλλόγου Θρακών, του συλλόγου Κρητών «Ο Ψηλορείτης», του πολιτιστικού συλλόγου Θρυλορίου «Η Κερασούντα και το Γαρς», και του πολιτιστικού συλλόγου «Alma Libre».

ΑΠΟΚΡΙΑ 2Σάββατο 14/2, ώρα 11:00-13:00, Κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής (δίπλα στο κολυμβητήριο-περιοχή εβδομαδιαίας λαϊκής αγοράς)

Παιδικό μπαλταφάν – Πανηγύρι χαράς και κεφιού, με μουσική, χορό, παιχνίδια, πολύχρωμα μπαλόνια, ατελείωτη διασκέδαση με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών / ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Επίσης, στις 20 και 21 του μηνός, διοργανώνονται δράσεις σε συνεργασία της ΔΚΕΠΠΑΚ με τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής και την Περιφέρεια ΑΜ-Θ:

Παρασκευή 20/2, ώρα 17:30-21:00

Στις οδούς Αγίου Γεωργίου, Νικολάου Ζωίδη και Ερμού, dj παίζουν αποκριάτικους ρυθμούς, ενώ δεν λείπουν και οι κλόουν, τα παιχνίδια, τα μαγικά, τα μπαλόνια, ο χορός και το face painting για μικρούς και μεγάλους…!

Σάββατο 21/2, ώρα 11:00-15:00

Στις οδούς Παρασίου και Βενιζέλου, dj παίζουν αποκριάτικους ρυθμούς, ενώ δεν λείπουν και οι κλόουν, τα παιχνίδια, τα μαγικά, τα μπαλόνια, ο χορός και το face painting για μικρούς και μεγάλους…!