“Ο καρκίνος του μαστού – Μύθοι και πραγματικότητα”, είναι το θέμα της διάλεξης που θα δώσει ο μαστολόγος-στρατιωτικός ιατρός-χειρουργός μαστού του 424 στρατιωτικού νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Βλάσιος Τσαντήλας, στην Κομοτηνή, σε εκδήλωση που θα διοργανώσουν ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ροδόπης “Δύναμη Ψυχής” και το Β΄ ΚΑΠΗ Κομοτηνής, υπό την αιγίδα του Κέντρου Μέριμνας & Αλληλεγγύης (ΚΕΜΕΑ) του Δήμου Κομοτηνής, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου (παραπλεύρως ξενοδοχείου Ανατόλια), όπου και στεγάζεται το Β΄ ΚΑΠΗ.

Μετά το πέρας της ομιλίας του, ο κ. Τσαντήλας θα διενεργήσει προληπτική εξέταση μαστού για όσες γυναίκες επιθυμούν, στο ιατρείο του ΚΑΠΗ.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για τις 7 Δεκεμβρίου, ημέρα Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα.

Ο μαστολόγος κ. Βλάσιος Τσαντήλας.

“Συνεχίζουμε τις δράσεις κοινωνικής ωφέλειας με μια ακόμη ενημερωτική εκδήλωση για ένα σημαντικό θέμα, αυτό του καρκίνου του μαστού, και με ομιλητή έναν διακεκριμένο επιστήμονα, τον κ. Βλάσιο Τσαντήλα”, αναφέρει ο Πρόεδρος του ΚΕΜΕΑ Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, και σημειώνει:

“Ως κοινωνική δομή του Δήμου μας, μέριμνά μας είναι ο συνάνθρωπος· κάθε συμπολίτης που χρήζει υποστήριξης, υλικής ή συμβουλευτικής.

Ο κ. Γιάννης Γκαράνης.

Ευχαριστώ για τη σύμπραξη τον δραστήριο σύλλογο “Δύναμη Ψυχής” που τόσα πολλά προσφέρει στην τοπική μας κοινωνία, ευχαριστώ τα στελέχη και το προσωπικό του Β΄ ΚΑΠΗ μας που με ζήλο πάντα ενεργούν και συνεργούν για τα μέλη του ΚΑΠΗ και όχι μόνο, ευχαριστώ φυσικά και τον ειδικό μαστολόγο κ. Τσαντήλα από τη διάλεξη του οποίου σίγουρα θα βγούμε ωφελημένοι”.