ΟύστογλουΗ επιστολή ανεξαρτητοποίησης του περιφερειακού συμβούλου Έβρου και πρώην αντιπεριφερειάρχη πρωτογενούς τομέα κ. Γιώργου Ούστογλου, ο οποίος δεν ήταν υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές, έχει αποσταλεί στον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου κ. Ι. Τελλίδη, και θα κοινοποιηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Οργάνου.

Υπενθυμίζεται πως προ ημερών ανεξαρτητοποιήθηκε η κ. Μαρία Γκουγκουσκίδου (η οποία ήταν υποψήφια Δήμαρχος Ορεστιάδας στις τελευταίες εκλογές και εξελέγη δημοτική σύμβουλος).

Επίσης, εκτός «Κοινωνικής Συμμαχίας», βρίσκεται η νυν αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Γεωργία Νικολάου που αντικαταστάθηκε στις εκλογές από τον κ. Σταύρο Καβαρατζή, ενώ από καιρό έχει παραιτηθεί από περιφερειακός σύμβουλος Έβρου ο κ. Σταύρος Παπαθανάκης, ο οποίος είχε αντικατασταθεί από τον κ. Νίκο Τζανίδη, ο οποίος πλέον είναι δημοτικός σύμβουλος Αλεξανδρούπολης (ήταν υποψήφιος Δήμαρχος), ενώ και η κ. Λίτσα Κουκουβέλα ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές με την «Περιφερειακή Αναγέννηση» (δεν εξελέγη). Την ίδια ώρα, και ο Γιάννης Κανελλάκης της Κοινωνικής Συμμαχίας ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Απόστολο Φωτιάδη στον Δήμο Αλεξανδρούπολης (δεν εξελέγη), ενώ δεν επανεξελέγη και ο νυν αντιπεριφερειάρχης πρωτογενούς τομέα κ. Σταύρος Βαβίας…