Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Κομοτηνής: «Καλές Απόκριες» και «Καλή Σαρακοστή».

Μασκέ πάρτι θα διοργανώσει και η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Κυριών Κομοτηνής, ενώ προγραμματίζει και παρακολούθηση των Β΄ Χαιρετισμών της Παναγίας στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης. Ακόμη, σχεδιάζει και εκδρομή στα Μετέωρα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα δράσεων του προσεχούς διαστήματος:

19 Φεβρουαρίου (ημέρα Κυριακή): Ώρα 8 μ.μ., αποκριάτικο γλέντι στην ταβέρνα «Σπηλιά» (οδό Κοσμίου), με φαγητό-ποτό-ζωντανή μουσική-χορό. Τιμή κατά άτομο 15 ευρώ. Οι συμμετέχουσες μπορούν να προσέλθουν και μεταμφιεσμένες.

10 Μαρτίου (ημέρα Παρασκευή): Β΄ Χαιρετισμοί της Παναγίας στην «Παναγία του Έβρου» στη Μάκρη Αλεξανδρούπολης. Μετά το πέρας της Ακολουθίας, δείπνο-ουζάκι σε ταβέρνα της περιοχής. Η κάθε συμμετέχουσα θα πληρώσει την προσωπική της παραγγελία. Η αναχώρηση θα γίνει στις 4 μ.μ. από το πρακτορείο Βεργίδη. Κρατήσεις ως τις 9 Μαρτίου στο 2531024188. Τιμή συμμετοχής 6 ευρώ.

24-25-26 Μαρτίου (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή): Τριήμερη εκδρομή σε Μετέωρα  – Τρίκαλα – Λίμνη Πλαστήρα. Στα Μετέωρα προβλέπεται παρακολούθηση των Δ΄ Χαιρετισμών της Παναγίας. Τιμή κατά άτομο 110 ευρώ. Περιλαμβάνει μετάβαση και επιστροφή με λεωφορείο, και ξενοδοχείο με πρωινό. Κρατήσεις με προκαταβολή 30 ευρώ, μέχρι και 15 Μαρτίου στο 2531024188. Οι συμμετέχουσες μπορούν να έρθουν με τους συζύγους τους.