Σημαντικό βήμα εκσυγχρονισμού και ψηφιακής σύγκλησης από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης, με τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας του www.dsaxd.gr όπου η πρόσβαση είναι ελεύθερη και χωρίς περιορισμούς σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη LawNet S.A., και  αποτελεί μια ιδιαίτερα καινοτομική πρόταση συνεχούς ενημέρωσης για όλες τις πρωτοβουλίες και τις δραστηριότητες του Συλλόγου, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί όλα τα μέλη του Συλλόγου με μια σειρά ψηφιακών υπηρεσιών.

Η ορθολογική ανάπτυξη του έργου εξυπηρετείται από δύο βασικούς άξονες, οι οποίοι αποσκοπούν αφενός στην εύκολη πλοήγηση των χρηστών, και αφετέρου στην άμεση ενημέρωση των μελών της νομικής κοινότητας, των θεσμικών οργάνων της Δικαιοσύνης και του Τύπου:

α) Στον τομέα ενημέρωσης δημοσιεύονται όλες οι πληροφορίες που αφορούν τα όργανα, τα μέλη, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου.

β) Στον τομέα χρήσιμων υπηρεσιών και υποστήριξης του έργου των μελών του συλλόγου, περιλαμβάνονται: Πλήρης κατάλογος μελών, ψηφιακά πινάκια, υπηρεσίες δικαστηρίων, φορολογικές υποχρεώσεις, κώδικας δεοντολογίας, ιατροί, ασφαλιστικά ταμεία, κ.λπ.

Πύλη Εισόδου στις Υπηρεσίες της Ψηφιακής Δικαιοσύνης

Παράλληλα, μέσω της νέας ιστοσελίδας, τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, έχουν τη δυνατότητα:

  1. Ηλεκτρονικής κατάθεσης δικογράφου.
  1. Έκδοσης ηλεκτρονικού γραμματίου.
  1. Ελέγχου των ψηφιακών βιβλίων δημοσιεύσεως αποφάσεων.
  1. Ελέγχου των Ψηφιακών Πινακίων και Εκθεμάτων.
  1. Υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων.

Πρόσβαση από smartphones

Η ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί με ειδικότερη πρόνοια για πρόσβαση σε αυτή από όλες τις σύγχρονες κινητές και φορητές συσκευές (tablets – smartphones).

lawnetΗ LawNet S.A. (ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε.), ιδρύθηκε το 2000 και έκτοτε παρέχει συστηματικά υπηρεσίες έγκυρης νομικής πληροφόρησης και ενημέρωσης μέσω της νομικής “πύλης” www.lawnet.gr. Ταυτόχρονα αποτελεί τον βασικό «ψηφιακό» συνεργάτη πολλών θεσμικών Φορέων, Συλλόγων και Οργανισμών στον χώρο της ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως: Δικαστικές Ενώσεις, Δικηγορικοί Σύλλογοι, Ασφαλιστικά ταμεία, Δικηγορικά Γραφεία, κ.λπ.

Ενδεικτικά έργα της:

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων:  www.ende.gr

Ένωση Εισαγγελέων:  www.enosieisaggeleon.gr

Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας: www.ds-lamias.gr

Δικηγορικός Σύλλογος Ιωαννίνων: www.dsioan.gr

Δικηγορικό Σύλλογο Σύρου:  www.dssyros.gr

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά: www.dspeir.gr

Ταμείο Προνοίας Δικηγόρων Πειραιά: www.tpdp.gr

Ένωση Δικαστικών Λειτουργών ΣτΕ: www.edil-ste.gr

Ιστοσελίδες Δικηγορικών Γραφείων

www.argyroslaw.gr

www.bilianis.eu

www.gplawyers.gr

www.businessingreece.gr

www.pavlakis-moschos.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας:

LawNet S.A., e-mail: press@lawnet.gr, τηλ: 2103392572-4, fax: 2103392575.