Δύο εβδομάδες κράτησε η χαρά του θρασύτατου κλέφτη

«Στήλη άλατος» έμεινε ένας 48χρονος Καβαλιώτης, ιδιοκτήτης δίκυκλης μοτοσικλέτας, όταν διαπίστωσε πως ο άνδρας που τον είχε προσεγγίσει ως υποψήφιος αγοραστής ήταν τελικά ένα θρασύτατος κλέφτης.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, 25 Μαΐου. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο 48χρονος στην Αστυνομία, ένας άγνωστος άνδρας, προσποιούμενος ότι ενδιαφερόταν να αγοράσει τη μοτοσικλέτα, επιβιβάστηκε σε αυτήν προκειμένου να την οδηγήσει δοκιμαστικά αλλά δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο 48χρονος έζησε δύο εβδομάδες αγωνίας, μέχρι που το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 8 Ιουνίου, πληροφορήθηκε από τους αστυνομικούς ότι είχαν φτάσει στα ίχνη του θρασύτατου δράστη της κλοπής. Επρόκειτο για έναν 31χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε από άνδρες της Τροχαίας Δράμας να οδηγεί την κλαπείσα μοτοσικλέτα στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Δράμας.

Από την έρευνα των αστυνομικών επιβεβαιώθηκε ότι ο ίδιος ο 31χρονος είχε κλέψει τη μοτοσικλέτα και συνεπώς σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Η μοτοσικλέτα φυσικά κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.