Έναν 45χρονο ημεδαπό συνέλαβαν στο Παληό Καβάλας αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοχρησία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ο 45χρονος, λόγω προσωπικών διαφορών με δύο ημεδαπούς, έναν 49χρονο και μία 54χρονη, οι οποίοι διαμένουν σε γειτονικό διαμέρισμα με τον ίδιο, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο κατά της πόρτας του σπιτιού τους τη στιγμή που αυτοί βρίσκονταν στο εσωτερικό του, με αποτέλεσμα να προκληθούν ευτυχώς μόνο φθορές.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη.

Από τον χώρο του συμβάντος και την οικία του συλληφθέντος, κατασχέθηκαν δύο κυνηγετικά όπλα, επτά κάλυκες κυνηγετικού φυσιγγίου και ένα τσεκούρι.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και μία γεμιστήρα, τα οποία ο 45χρονος είχε κρύψει σε αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή.

Σημειώνεται ότι συνελήφθη και ο 82χρονος πατέρας του δράστη, κατηγορούμενος για παραβίαση των όρων ασφαλούς φύλαξης των όπλων, καθώς όπως προέκυψε είναι ο ιδιοκτήτης της κυνηγετικής καραμπίνας που χρησιμοποίησε ο γιος του κατά την επίθεση.