Στην ταβέρνα του Χρήστου Κανέλλη “Ρολόι” στην Παραδημή, παρουσία σχεδόν όλων των μελών της, έκοψε τη Βασιλόπιτά της η ομάδα παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚομοτηνή.

Τυχερός της βραδιάς που βρήκε το «φλουρί», ήταν ο Θόδωρος Καζάκης ο οποίος έλαβε ως δώρο μια φόρμα – προσφορά του καταστήματος αθλητικών ειδών “Κλεάνθη Ψημενίδη” τον οποίο ο σύλλογος ευχαριστεί.

Πριν την κοπή της Βασιλόπιτας μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Μηλιατζόπουλος, ο οποίος αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους και ειδικά τα νέα μέλη, αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει από τη σύσταση του συλλόγου, και που «γι’ αυτό και συνεχίζει να υφίσταται», όπως τόνισε με έμφαση, καθώς και στη φιλοσοφία με την οποία λειτουργεί ο σύλλογος, η οποία αφορά «την άθληση των μελών πρωτίστως ώστε να είναι όλοι υγιείς, και κατά δεύτερο λόγο την ανάπτυξη φιλικών σχέσεων με άλλους συλλόγους εντός και εκτός Ελλάδος», όπως σημείωσε. Επίσης υπογράμμισε «τη φερεγγυότητα και το καλό πρόσωπο που έχει επιδείξει ο σύλλογος όπου ταξίδεψε και σε όποια τουρνουά συμμετείχε», γι’ αυτό και ζήτησε από όλους «μεγαλύτερη προσπάθεια και συμμετοχή στις εκτός έδρας εξορμήσεις».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Καραμάνος, ο οποίος συγκινημένος, απευθυνόμενος στα νέα μέλη, τόνισε χαρακτηριστικά: «Αυτούς που βλέπεται σήμερα με άσπρα μαλλιά» – και έδειξε τους παλαιότερους – «ήταν όλοι παιδιά μου, εγώ τους μεγάλωσα, τους πάντρεψα, και τώρα έχουν εγγόνια», θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο το “δέσιμο” που υπάρχει μέχρι σήμερα ανάμεσα σε όσους αποτελούν μέλη αυτού του συλλόγου.

Ακολούθησε τραπέζι-προσφορά του καταστήματος και του συλλόγου, ενώ μια μικρή έκπληξη περίμενε τον πρόεδρο στο τραπέζι του: μία … τούρτα με ερωτηματικό, και τις ευχές όλων για τα γενέθλια του.