Για μια ακόμη χρονιά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (Ε.Α.Υ.) Ροδόπης διοργάνωσε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα τέκνα των μελών της.

Μικροί αλλά και μεγάλοι απόλαυσαν τη μουσική, τον χορό, τα φουσκωτά παιχνίδια, αλλά και το παιχνίδι με τα ξωτικά, με τον Ρούντολφ το ελαφάκι και τον Γουίνι, καθώς και το συντριβάνι σοκολάτας, το ποπ-κορν και το μαλλί της γριάς. Εννοείται φυσικά, πως ο Αϊ Βασίλης μοίρασε στα παιδιά δώρα μα και σοκολάτες!

Ο χώρος των εστιατορίων της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής, μετατράπηκε σε έναν τεράστιο παιδότοπο με εορταστικό κλίμα, και όπως σημείωσε η Πρόεδρος της ΕΑΥ Ροδόπης, κ. Σταυρούλα Τζατζανά, «γίναμε όλοι παιδιά απολαμβάνοντας με ξεγνοιασιά ποιοτικό χρόνο με τις τρυφερές εαυτές υπάρξεις που σε αντίθεση με τα περισσότερα της γης θυσιάζουν στον βωμό της ασφάλειας των συμπολιτών μας την αυτονόητη ανάγκη τους για την παρουσία των γονιών τους δίπλα τους, στα σπίτια τους, τις ημέρες των εορτών…». Η κ. Τζατζανά ευχήθηκε ακόμη στους συναδέλφους της αλλά και σε όλο τον κόσμο «υγεία και δύναμη και το νέο έτος να είναι καλύτερο, δικαιότερο και δημιουργικότερο».