Κάρτα Υγείας HWB του Eυ Club: Ασφαλής τουρισμός στην Ελλάδα

ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ

– Στo πλαίσιo της «Διπλωματίας Πόλεων» του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Από την εκδήλωση στη ΦιλιππούποληΤο πρώτο βαλκανικό ταξίδι της σε Σόφια και Φιλιππούπολη, πραγματοποίησε (21-23/4) η κάρτα υγείας Health Without Borders (HWB) του EY CLUB, που συμμετείχε στην αποστολή του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Διπλωματία Πόλεων», η οποία πρόκειται για τον στρατηγικό σχεδιασμό του Δήμου για την προβολή και προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού, εμπορικού, επιχειρηματικού, ιατρικού αλλά και άλλων μορφών προορισμού στις γειτονικές χώρες.

Η επιτυχημένη παρουσίαση της νέας Κάρτας Υγείας για τους τουρίστες, η οποία προσφέρει ξεγνοιασιά και ασφάλεια στους επισκέπτες της χώρας, καθώς έχουν άμεση ΕΥ CLUBπρόσβαση στην πρωτοβάθμια περίθαλψη 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, φάνηκε από την ανταπόκριση στις επαφές που έγιναν στις κατ’ ιδίαν (B2B) συναντήσεις με τους Βούλγαρους τουριστικούς πράκτορες, τους εκπροσώπους τουριστικών φορέων και τουριστικών γραφείων, καθώς και με τους περίπου 110 τουριστικούς πράκτορες από άλλες χώρες.

Όπως εξήγησαν στους ενδιαφερόμενους οι εκπρόσωποι της HWB, κ. Παρασκευή Μισιρλή και κ. Άρτεμις Τιμαμοπούλου, η HEALTH CARD WITHOUT BORDERS, «είναι νέα ολοκληρωμένη πρόταση-λύση, που καλύπτει τις ιατρικές ανάγκες των επισκεπτών-τουριστών κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη χώρα μας, προσφέροντας πρόσβαση σε ποιοτικές και προσωποποιημένες παροχές υγείας με ιδανικά  χαμηλό κόστος».

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood