Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης για συμμετοχή στην απεργία της 23ης Σεπτεμβρίου

ΑΔΕΔΥ

ΑΔΕΔΥΣτην 24ωρη απεργία που έχει προγραμματιστεί στο δημόσιο για αύριο Τρίτη θα συμμετέχει με τη διοργάνωση συλλαλητηρίου, το Νομαρχιακό Τμήμα Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ, εκφράζοντας, την αντίθεσή του  “στην πολιτική της κυβέρνησης που ποινικοποιεί τους συνδικαλιστικούς αγώνες” και την καταδίκη της “στα σχέδιά για την πλήρη κατάργηση του απεργιακού δικαιώματος των εργαζομένων”.

Η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης απευθύνει ευρύ κάλεσμα για συμμετοχή τόσο στην απεργιακή κινητοποίηση όσο  και  στο Συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί. Σε ανακοίνωση της με αφορμή τις κινητοποιήσεις της Τρίτης, επισημαίνει πως “η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 18 Σεπτεμβρίου 2014 που έκρινε “παράνομη και καταχρηστική”  την Απεργία – Αποχή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και “απαγορεύει να κηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στο μέλλον Απεργία με τα ίδια αιτήματα” καταδεικνύει περίτρανα την προσπάθεια της κυβέρνησης να χειραγωγήσει την Δικαιοσύνη με αποφάσεις που είναι ικανοποιητικές για την ίδια και εις βάρος των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η απεργία αποφασίστηκε για τις 23 Σεπτεμβρίου γιατί αυτή την ημέρα εκδικάζεται η προσφυγή του Δημοσίου κατά της απόφασης που δικαιώνει τις καθαρίστριες του Υπουργείου Οικονομικών. Παράλληλα επισημαίνεται η πρόταση για ανάληψη της σκυτάλης της αντίδρασης από τις Ομοσπονδίες και τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους με απεργία – αποχή  απ΄όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης, με στόχο την κατάργηση του νόμου 4250/2014.

 

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Ωδείο Μ. Συκάκη: Υψηλό επίπεδο σπουδών & Σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι
Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία
Εφημερεύοντα Φαρμακεία Κομοτηνή

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

ΠΑΡΤΕ... ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ
Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Νέες γεύσεις, “αντικριστών” ψητών, σας περιμένουν στον “Μπουφέ του Σταθμού” στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood