ΕΚ– «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ».

«Ένας νέος προϋπολογισμός έρχεται να δηλώσει την παραπέρα φτωχοποίηση των ελληνικών νοικοκυριών.

Ένας ακόμα νέος προϋπολογισμός καταρτισμένος στα μέτρα της τρόικας, συνεχίζει την καταστροφική πολιτική σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων του ελληνικού λαού.

Όλοι μαζί, χωρίς αναστολές, ενωμένοι, αγωνιστικά, χωρίς άσκοπες αντιπαραθέσεις, πρέπει να απαιτήσουμε εδώ και τώρα να αλλάξει αυτή η βάρβαρη  πολιτική· η πολιτική των απολύσεων, η πολιτική των μειώσεων μισθών και ημερομισθίων, η πολιτική της καταστρατήγησης του εργατικού δικαίου, η πολιτική που στέλνει τους Έλληνες μετανάστες εν καιρώ ειρήνης.

Για να αποδεσμευτούμε από την Τρόικα και τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, πρέπει όλοι μας να συμβάλουμε αγωνιστικά, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άνεργοι.

Όλοι μαζί πρέπει να υπερασπιστούμε τα θεσμικά μας όργανα, να δυναμώσουμε τα συνδικάτα, να αναλάβει ο καθένας μας την ατομική του ευθύνη, να δούμε τι κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι.

ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΣΤΗΝ  ΑΠΕΡΓΙΑΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΣΤΙΣ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

Όλοι μαζί πρέπει να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική, που δεν οδηγεί πουθενά εκτός από την ολοκληρωτική καταστροφή της χώρας και των πολιτών της.

Όλοι μαζί να δώσουμε το παρών στη συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής, την  Πέμπτη  27  Νοεμβρίου  2014, και  ώρα  10 π.μ. μπροστά από το Εργατικό Κέντρο.

ΚΑΝΕΝΑΣ  ΔΕΝ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΛΕΙΨΕΙΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ  ΘΑ  ΜΑΣ  ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ  ΜΠΟΡΟΥΜΕ».