– Με αφορμή ΝΑΤΟϊκό συνέδριο σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις της Κομοτηνής.

«Την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την Ε.Ε. και τους δανειστές νέες συμφωνίες οι οποίες θα περιέχουν το μεγαλύτερο μέρος του μνημονίου, ενώ το υπόλοιπο θα αντικατασταθεί από νέα αντιλαϊκά διαρθρωτικά μέτρα, στην πόλη μας πραγματοποιείται Συνέδριο του ΝΑΤΟ.

Θέμα του Συνεδρίου, η «Συγχρονισμένη Εκπαίδευση» των νατοϊκών μακελάρηδων! 

Στόχος του, η καλύτερη προετοιμασία της λυκοσυμμαχίας!

Για να υπερασπιστεί η λυκοσυμμαχία του ΝΑΤΟ  καλύτερα τα συμφέροντα των ευρωατλαντικών μονοπωλίων, ώστε να διεξάγει επιχειρήσεις παντού στον πλανήτη.

Για να είναι καλύτερα προετοιμασμένη στον ανταγωνισμό της με τα μονοπώλια άλλων ιμπεριαλιστικών κέντρων και δυνάμεων.

Σταθερή στόχευση για την εγχώρια αστική τάξη, αποτελεί  η διεκδίκηση της γεωστρατηγικής της αναβάθμισης στην ευρύτερη περιοχή.

Οι σχεδιασμοί αυτοί είναι επικίνδυνοι για τον λαό μας, για τους λαούς όλης της περιοχής.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει πιστά την πολιτική των προκατόχων της.

Πολιτική στενής πρόσδεσης στους ευρωατλαντικούς οργανισμούς (Ε.Ε. και ΝΑΤΟ).

Επιβεβαίωσε από την πρώτη στιγμή τη συνέχιση της στρατιωτικής συνεργασίας με το Ισραήλ, υπέγραψε φαρδιά-πλατιά τις νέες κυρώσεις κατά της Ρωσίας, και την ενίσχυση των στρατιωτικών δομών της λυκοσυμμαχίας. Διατηρεί όλες τις ξένες βάσεις και τα στρατηγεία στη χώρα μας.

Με ένα από αυτά, το ΝΑΤΟϊκό NRDC-GR, που εδρεύει στο πρώην 3ο Σώμα Στρατού στην πόλη μας, συνδιοργανώνει από 16 έως 19 Φλεβάρη το Συνεδρίου «Συγχρονισμένης Εκπαίδευσης».

Η Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση Ν. Ροδόπης, παρακολουθεί με ανησυχία τις εξελίξεις στη χώρα μας και στην περιοχή μας, και  καλεί τους φίλους του αντιιμπεριαλιστικού, αντιπολεμικού και φιλειρηνικού κινήματος του νομού μας, να είναι σε ετοιμότητα».