Τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης ΑΜ-Θ κ. Παναγιώτη Κεραμάρη, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, επισκέφθηκαν οι υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού στον νομό Ροδόπης, κ. Άγγελος Μαστραγγελής και κ. Αχμέτ Ιλχάν.
Σε ανακοίνωσή τους, αναφέρουν:

«Θέσαμε όλα τα ζητήματα και τα προβλήματα του εκπαιδευτικού μας συστήματος, και ακούσαμε με ενδιαφέρον τις απόψεις του κ. Διευθυντή.
Με μεγάλο προβληματισμό ακούσαμε ότι στη Ροδόπη, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και στην ειδική αγωγή, τα κενά ανέρχονται συνολικά σε 172 – 84 στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, 68 στη δευτεροβάθμια, 16 στην ειδική αγωγή και τέσσερα στο ΚΕΔΥ.

Παρ’ όλ’ αυτά είμαστε βέβαιοι ότι όλη η εκπαιδευτική κοινότητα, μαζί με τους γονείς και τους μαθητές, θα συμβάλουν για μια καρποφόρα χρονιά με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, που θα καλύψει σε έναν βαθμό τις αδυναμίες και τις αστοχίες των πολιτικών ηγεσιών που πέρασαν από το υπουργείο Παιδείας.

Θα είμαστε και την επόμενη μέρα των εκλογών παρόντες, για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για μια αναβαθμισμένη και σύγχρονη δημόσια εκπαίδευση στην πατρίδα μας».