«Προκειμένου να φέρουμε τη Ροδόπη και τη Θράκη στη θέση που τους αξίζει».

Ο Βουλευτής Ροδόπης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ιλχάν Αχμέτ, τάχθηκε από την πρώτη στιγμή της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, υπέρ της Φώφης Γεννηματά, και προώθησε δυναμικά την υποψηφιότητά της στη Ροδόπη, όπου αναδείχθηκε νικήτρια τόσο στον πρώτο όσο και στον δεύτερο γύρο.

Σε δήλωσή του μετά τη μεγάλ νίκη της κ. Γεννηματά, ανέφερε:

ΙΛΧΑΝ ΦΩΦΗ 4«Θέλω να συγχαρώ τη Φώφη Γεννηματά για τη μεγάλη νίκη της και την ανάδειξή της ως ηγέτιδας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Μαζί και όλους τους υποψηφίους προέδρους για τον ευγενικό αγώνα που έδωσαν κατά τον πρώτο και δεύτερο γύρο της εκλογικής διαδικασίας.    

Προχωράμε με ενότητα στην προοπτική συγκρότησης του νέου φορέα που φιλοδοξούμε να αποτελέσει πυλώνα σταθερότητας για το πολιτικό σύστημα αλλά και να υπηρετήσει την κοινωνία και τις ανάγκες των πολιτών μπροστά στις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος.

Παράλληλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους και εθελοντές που δούλεψαν στον Νομό μας για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το εγχείρημα, καθώς και τους εκατοντάδες πολίτες που ήρθαν και ψήφισαν λειτουργώντας ως εγγυητές της ενότητας της Παράταξης και δίνοντας στη Φώφη Γεννηματά περίλαμπρη πρωτιά!

Είναι η ώρα για όλους μας σε αυτόν τον πολιτικό χώρο να δουλέψουμε χωρίς τείχη και ανώφελους ανταγωνισμούς, προκειμένου να φέρουμε τη Ροδόπη και τη Θράκη στη θέση που τους αξίζει».