Με ικανοποίηση δέχτηκε  το Σωματείο Καφεποτοπωλών Κομοτηνής, την έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο, της Τοπικής Κανονιστικής για τη δυνατότητα μετάδοσης μουσικής από τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, η οποία είχε προκύψει μέσα από τη σχετική διαβούλευση και την αντίστοιχη απόφαση της δημοτικής επιτροπής ποιότητας ζωής.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Σωματείου, κ. Γιάννης Μαυρίδης, ανέφερε:

“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση για το Σωματείο Καφεποτοπωλών Καταστηματαρχών Κομοτηνής και Περιφερείας, αποφασίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής η τροποποίηση της κανονιστικής απόφασης του Δήμου Κομοτηνής περί αδειών χρήσης και λειτουργίας μουσικής, της οποίας η εφαρμογή αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα.

Η αλληλοκατανόηση και η διάθεση επίλυσης, και όχι δημιουργίας προβλημάτων, οδήγησε στο να γίνουν δεκτές όλες οι από μέρους μας προταθείσες τροποποιήσεις.

Ευχόμαστε, με αφορμή το νέο πλαίσιο λειτουργίας μουσικής, οι παρεχόμενες υπηρεσίες των καταστημάτων εστίασης της πόλης μας να αναβαθμιστούν, και δεσμευόμαστε έναντι των συμπολιτών μας να περιφρουρήσουμε οι ίδιοι το αγαθό της κοινής ησυχίας και την ποιότητα ζωής όλων μας, επεμβαίνοντας σε περιπτώσεις κατάχρησης που μας εκθέτουν ως κλάδο”.