Διαπίστωσε την καλή κατάσταση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου

Τον ορεινό όγκο των Περιφερειακών Ενοτήτων Ροδόπης και Ξάνθης, καθώς και την περιοχή της Μαρώνειας, επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης κ. Χρήστος Μέτιος, προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου μετά τις χθεσινές χιονοπτώσεις.

 
Ο κ. Μέτιος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νίκο Τσαλικίδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Ροδόπης κ. Μουσταφά Κατραντζή και τον Διευθυντή Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας κ. Κώστα Χουβαρδά, επισκέφθηκε την Οργάνη και τη Μυρτίσκη στον ορεινό όγκο της Ροδόπης, όπου συναντηθήκε με τον Αντιδήμαρχο Αρριανών κ. Μολλά Αλή Μεμέτ Ισμαήλ.

 
Ακολούθως, το κλιμάκιο της Περιφέρειας, με τη συνοδεία υπηρεσιακών παραγόντων της ΠΕ Ξάνθης, μετέβη στη Σμίνθη όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Τζεμήλ Καπζά και επισκέφθηκε τις περιοχές της Γλαύκης, του Εχίνου και του Δημαρίου.

 
Νωρίτερα, είχε επισκεφθεί τον Δήμο Μαρώνειας όπου συναντηθήκε με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταυρίδη.

 
Ο κ. Μέτιος διαπίστωσε την καλή κατάσταση του οδικού δικτύου και την αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων για την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων.