– ενόψει των εκλογών στο τέλος του μήνα.

Στις επικείμενες εκλογές της 29ης και 30ης Μαΐου, για την ανάδειξη νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Συμβουλίου Μεταθέσεων, της Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ροδόπης, θα συμμετάσχει ο νέος συνδυασμός «Αδέσμευτη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Νομού Ροδόπης».

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού είναι:

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 1. ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ Ευστάθιος
 2. ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Πασχάλης
 3. ΚΟΥΤΛΑΣ Ευάγγελος
 4. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Παναγιώτης
 5. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιος
 6. ΤΣΟΥΛΟΥΒΗΣ Ηλίας

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΤΗΝ Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 1. ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ Ευστάθιος
 2. ΚΕΝΑΝΙΔΗΣ Γεράσιμος
 3. ΚΟΥΚΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ Πασχάλης
 4. ΚΟΥΤΛΑΣ Ευάγγελος
 5. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ Παναγιώτης
 6. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γεώργιος
 7. ΠΕΤΡΙΔΗΣ Ιωάννης

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 1. ΓΚΑΪΤΑΤΖΗΣ Βασίλειος
 2. ΚΕΚΑΝΙΔΗΣ Γεράσιμος

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ

 1. ΚΑΤΡΑΝΙΔΗΣ Ευστάθιος
 2. ΖΑΪΚΟΣ Χαράλαμπος

Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

«κα νομα μν δι τ μ ς λίγους λλ᾿ ς πλείονας οκεν δημοκρατία κέκληται·» Θουκυδίδη, Περικλέους Επιτάφιος, χ. 37.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

 1. Θα αγωνιζόμαστε για την προάσπιση των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων, την καταπολέμηση της αδικίας, και να ξέρετε θα συγκρουστούμε με οποιαδήποτε Διοίκηση που λειτουργεί  αυθαίρετα ή παράνομα, ανεξάρτητα του προσωπικού κόστους που μπορεί να επιφέρει σε εμάς.
 1. Συγκρότηση ειδικής επιτροπής (άνευ κόστους) στην οποία θα ανατεθεί οικονομική μελέτη ώστε να προκύπτει με τη μικρότερη δυνατή οικονομική εισφορά των μελών μας ένα καλύτερο αποθεματικό. Διαφάνεια και καλή διαχείριση των οικονομικών της Ένωσης μας.
 1. Δημιουργία ταμείου αλληλεγγύης  και αλληλοβοήθειας των μελών της Ένωσής μας.
 1. Δράσεις για την προβολή του κοινωνικού ρόλου της Ελληνικής Αστυνομίας.
 1. Επανασύσταση και λειτουργία του άτυπου Περιφερειακού Συμβουλίου για κοινή δράση σε θέματα ενδιαφέροντος.
 1. Διαφύλαξη με κάθε νόμιμο τρόπο των μέχρι τώρα κατακτήσεων, θεσμικών, οικονομικών, ασφαλιστικών. Ενδυνάμωση των προσπαθειών σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο με την καθοδήγηση της ΠΟΑΣΥ όλων των ζητημάτων που  απασχολούν τον κλάδο μας και τη Δ.Α. Ροδόπης.
 1. Με τη συμπλήρωση 20 ετών λειτουργίας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, εμείς ως υποψήφιοι στην Αδέσμευτη Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Ν. Ροδόπης, έχοντας ως παρακαταθήκη την εικοσαετή εμπειρία, επιθυμούμε να κάνουμε ένα ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ και σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες στην προσπάθεια μας.

Δεν  συμμετέχουμε σε  συντεχνίες που υπάρχουν στον συνδικαλισμό του κλάδους μας, στις  κομματικές οργανώσεις που αναμιγνύονται, ή σε εκείνους που δουλεύουν για το δικό τους συμφέρον. Εμείς θα εργαστούμε και θα συνεργαστούμε για το κοινό συμφέρον, τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Η επιλογή σας απόλυτα σεβαστή…».