Ένα περιστατικό που προκαλεί αποτροπιασμό ήλθε στο φως της δημοσιότητας

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στους κόλπους των φιλόζωων και όχι μόνο, η αποκάλυψη ότι μία χαριτωμένη αδέσποτη σκυλίτσα έπεσε θύμα βιασμού από κτηνοβάτη. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ξάνθη και το έφερε στο φως της δημοσιότητας, με σχετική ανάρτηση στο facebook, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αδέσποτοι Φίλοι Ξάνθης.

Σύμφωνα με τον Σύλλογο, η σκυλίτσα εξετάστηκε από κτηνίατρο, που διαπίστωσε ότι έχει βιαστεί, ενώ η υπόθεση αναμένεται να φτάσει στον Εισαγγελέα για την περαιτέρω διερεύνησή της.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Φιλοζωικού Συλλόγου της Ξάνθης αναφέρει τα εξής:

1aw«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ !!!!

Πέντε μέρες μετά την στείρωση της..
Ή αδέσποτη σκυλίτσα αφού εξαφανίστηκε βρέθηκε μετά από μήνυμα φίλης όμως σε όχι καλή κατάσταση.

Ή κοπέλα που την τάιζε την μετέφερε αμέσως στο ΚΤΗΝΙΑΤΡΕΙΟ όπου διαπιστώθηκε μετά από τις απαραίτητες εξετάσεις ότι η σκυλίτσα ΒΙΑΣΤΗΚΕ.

Τα κρίσιμα για την ζωή της 24ωρα ευτυχώς πέρασαν κ η κατάστασή της καλυτερεύει ωστόσο ακόμα ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ.
Δύο πράγματα θα πω.
Να ξέρουμε όλοι ότι αυτή η κατακραυγή και η μόνιμη γκρίνια για τα αδέσποτά μας καθώς και η απάθεια των πολλών, ενθαρρύνει τους ψυχανώμαλους και τους απάνθρωπους να τα κακοποιούν χωρίς έλεος, μιας κ κανείς δεν θα τους κυνηγήσει αλλά των ολίγων μόνο η καρδιά θα πονέσει.. μιας και οι ολίγοι τα αγαπούν και αγωνιούν πραγματικά.
Καθώς επίσης ότι η κτηνοβασία και η παιδεραστία είναι ένα τσιγάρο σκέψη.. κι οποίος κατάλαβε, κατάλαβε.
Σκεφτείτε το όμως….
Ζητήσαμε φιλοξενία για την σκυλίτσα και άμεσα προθυμοποιήθηκαν τρεις εξαιρετικές κυρίες γνωστές μας για να την φιλοξενήσουν.
Αλλά υπήρξε και πρόταση υιοθεσίας.
Ή υπόθεση θα πάει στον εισαγγελέα μαζί με το πόρισμα της γιατρού».