Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 50 ετών, μετά από μάχη με σοβαρή ασθένεια, η δικηγόρος Μίνα Γκρούση. Η είδηση του πρόωρου θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον δικηγορικό κόσμο της Ροδόπης και σε όσους τη γνώριζαν.

Με καταγωγή από την Αθήνα, η Μίνα Γκρούση ήρθε στην Κομοτηνή για να σπουδάσει στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και στη συνέχεια άσκησε το δικηγορικό επάγγελμα ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της, εξέφρασε ο πρώην πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, κ. Γιώργος Κυμπαρίδης, ο οποίος ανήρτησε στο facebook την επισυναπτόμενη φωτογραφία. Η φωτογραφία προέρχεται από τα εγκαίνια της έκθεσης καλλιτεχνών δικηγόρων και δικαστικών υπαλλήλων, η οποία είχε πραγματοποιηθεί προ διετίας στη Λέσχη Κομοτηναίων. Στην έκθεση συμμετείχε και η Μίνα Γκρούση (δεύτερη από δεξιά), η οποία ήταν και ερασιτέχνης ζωγράφος.

Στο μήνυμά του ο κ. Κυμπαρίδης σημειώνει: «Ο θάνατος της εξαιρετικής συναδέλφου και φίλης Μίνας Γκρούση γεμίζει θλίψη όλους εμάς που την ζήσαμε… Ας τη θυμόμαστε με το χαμόγελο της…».

Να σημειωθεί ότι η κηδεία τελέστηκε σήμερα στην Αθήνα.