Θετικός οιωνός για την επαναλειτουργία της ΕΝΚΛΩ

Θετικός οιωνός για την επαναλειτουργία της ΕΝΚΛΩ
ΕΝΚΛΩ 3

– Το 2016 ανατέλλει με αισιοδοξία για τους εργαζομένους της εταιρείας.

Με την ευοίωνη υπογραφή της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου η οποία αναστέλλει για έξι μήνες κάθε πλειστηριασμό κινητής και ακίνητης περιουσίας της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, γεγονός που παρέχει τον απαραίτητο χρόνο για τη δρομολόγηση της υλοποίησης του σχεδίου επαναλειτουργίας της εταιρείας που προτείνουν οι ίδιοι, αποχαιρετούν το 2015 και υποδέχονται το 2016 οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΝΚΛΩ.

Σε μήνυμά τους στα social media, αναφέρουν:

«Σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2015, μετά από έξι χρόνια αγώνων, και τρία χρόνια από την αδικαιολόγητα μεθοδευμένη πτώχευση της εταιρείας, κερδίζουμε την πρώτη μάχη, απλά και μόνο γιατί ήμασταν και παραμένουμε ενωμένοι, δουλεύουμε εντατικά και με πλήρη διαφάνεια μεταξύ μας, και τέλος, έχουμε πάντα ειλικρινές και πραγματικές προτάσεις για την επαναλειτουργία της εταιρείας.

Παρουσιάσαμε ένα εντελώς καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα επιχειρησιακό σχέδιο, το οποίο από όλους τους υγιώς σκεπτόμενους ανθρώπους που έχουν και την ανάλογη επιστημονική κατάρτιση, έγινε απόλυτα αποδεκτό. Αντέδρασε δυστυχώς το κατεστημένο, και θα συνεχίσει να αντιδρά, αλλά εμάς τίποτα δεν μας σταματά.

Σήμερα υπεγράφη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που αναστέλλει για έξι μήνες κάθε πλειστηριασμό κινητής και ακίνητης περιουσίας της εταιρείας, και έτσι μας δίνεται ο χρόνος να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα στα επόμενα σημαντικά στάδια που θα οδηγήσουν με ασφάλεια στην επαναλειτουργία της εταιρείας.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Ενωμένοι και το 2016 θα πετύχουμε αυτό που για τον πολιτισμένο κόσμο είναι το αυτονόητο, ενώ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ!».

Δείτε ακόμη:

Συγκρατημένη αισιοδοξία για επαναλειτουργία των εργοστασίων της ΕΝ.ΚΛΩ.

Στον Δραγασάκη οι εργαζόμενοι της ΕΝ.ΚΛΩ.

Facebook
Twitter

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Επισκευές οικιακών συσκευών παντός τύπου «Πετρακόπουλος Γιώργος»
Το “METRO Cash & Carry” Κομοτηνής αναζητά οδηγούς διανομής

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ

(VIDEO) Η ΔΕΥΑ Κομοτηνής προτατεύει το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία

Voucher 1000€ για 80.000 ανέργους

Η SUNLIGHT ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ

Κομοτηνή: Ό,τι θέλεις delivered by efood