– Παραμένουν καλές οι σχέσεις των καραμανλικών με τον πρωθυπουργό – Τι είπαν οι δύο άνδρες.

Δεν ήταν μόνο ο πρωθυπουργός στην πρεμιέρα της παράστασης του Λάκη Λαζόπουλου την περασμένη Πέμπτη στην Ιπποκράτους, αλλά από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας στο θέατρο έδωσε το παρών ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, μετά το πέρας της παράστασης, ο πρώην υπουργός είχε τετ-α-τετ σε πολύ καλό κλίμα με τον Αλέξη Τσίπρα, γεγονός που επιβεβαιώνει τη μεγάλη συμπάθεια των καραμανλικών για τον πρωθυπουργό, τον οποίο και ενημέρωσε για το πώς πηγαίνουν οι διαδικασίες εκλογής στη ΝΔ.

Δεδομένου ότι ο Στυλιανίδης υποστηρίζει στις κάλπες της 20ης Δεκεμβρίου τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, η συγκεκριμένη κουβέντα μεταξύ των δύο ανδρών στο θέατρο αποκτά ιδιαίτερη αξία, καθώς η πλευρά Μεϊμαράκη, που είναι εξάλλου φαβορί για την εκλογή στη γαλάζια παράταξη, ίσως να έχει έτοιμη τη συναίνεση με τον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της κρίσιμης επόμενης μέρας στη βουλή. 

Υ.Γ. Υπενθυμίζεται ότι κάθε άλλο παρά έκπληξη θα πρέπει να μας προκαλεί η συνομιλία και οι αβρότητες μεταξύ του πρωθυπουργού και του Ευριπίδη Στυλιανίδη – ο οποίος ακούγεται έντονα για τη θέση του γραμματέα της ΝΔ εφόσον εκλεγεί ο Μεϊμαράκης – καθώς ο πρώην Υπουργός είναι γνωστό ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με το “δεξί χέρι” του Αλέξη Τσίπρα, Νίκο Παππά.

Είναι χαρακτηριστικό εξάλλου πως ο τελευταίος επισκέφθηκε το γραφείο του Στυλιανίδη λίγο πριν την κατάθεση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για τις τηλεοπτικές άδειες.

πηγή: parapolitika.gr