Άλλα τρία αθώα αδέσποτα σκυλιά προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων της φόλας που τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιούν πολλοί στην ευρύτερη περιοχή της Κομοτηνής για να απαλλαχθούν από την παρουσία τους…

Νεαρά στην ηλικία, μόλις πέντε μηνών, τα ανυποψίαστα τετράποδα θανατώθηκαν με τη βασανιστική επίδραση του δηλητηρίου στο χωριό των Υφαντών, όπου σύμφωνα με τον επικεφαλής της φιλοζωικής Κομοτηνής κ. Παναγιώτη Γκουδουσίδη, το φαινόμενο δυστυχώς δεν είναι σπάνιο. Πάντως, αυτή τη φορά υπάρχει απ’ ότι φαίνεται περιθώριο εντοπισμού του δράστη… Χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει την οργή του, ο κ. Γκουδουσίσης έγραψε στο facebook:

«Ήταν πέντε μηνών. Τέσσερα πανέμορφα αδερφάκια στο χωριό Υφανταί Κομοτηνής. Πλέον ζει το ένα άσπρο και η μαμά, που ευτυχώς την πήρα για στείρωση και σώθηκε. Όλα από φόλες σε δύο μέρες. Το χωριό φημίζεται για αυτά. Είναι στην περιοχή της εκκλησίας και κάποιος μας μίλησε και είμαστε κοντά στον ΔΟΛΟΦΟΝΟ. Που είστε τώρα κύριοι του Σπάρτακου να πάρετε θέση γι’ αυτό. Απόντες πάντα όλοι σε τέτοια εγκλήματα. Περιμένω κινήσεις από αστυνομία, βουλευτές, δήμο, περιφέρεια, ώστε να σταματήσει επιτέλους αυτό. Τέλος στην αδιαφορία. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».